By admin

Vischpoort tijdens intocht afgesloten!

Binnenkort komt Sinterklaas aan in Elburg. In verband met de veiligheid gaan de deuren van de Vischpoort tijdens de intocht dicht. De poort wordt om ongeveer 14.30 uur afgesloten. U kunt dan dus niet meer vanuit de stad onder de Vischpoort door naar de haven. Ook de brug tussen de Vischpoort en de haven is tijdens de intocht helemaal vrij van publiek. U kunt voor aanvang van het programma wel gewoon door de stad naar de haven toe. Zodra de Vischpoort is afgesloten worden ook de dranghekken bij de haven dichtgemaakt. Deze worden pas weer losgemaakt, nadat de Sint op Amerigo is vertrokken bij de haven. Pas daarna mag de rest van het publiek de stad in.

 

Komt u vanuit de stad / Parkeerplaats Schrootsveld?
Om 14.30 uur zal de Vischpoort worden afgesloten. Het is dan vanuit de stad nog wel mogelijk om aan de haven te komen via de Oude Bleeksweg (langs de Wasserij). U kunt dan alleen staan aan de zijde waar de boot aanlegt. Ons advies: kom op tijd naar de haven!

Bezoekers die staan aan de kant van de stoomboot adviseren wij na de intocht via de Mheenpoort de stad weer in te gaan (langs de wasserij). Zo bent u ruim op tijd om de Sint door de stad te zien rijden.

 

Komt u vanaf parkeerplaats de Oude Vos?
U kunt dan niet staan aan de zijde waar De Stoomboot aanlegt. Wel kunt u staan aan de andere kanten van de haven.

Ten slotte: We hopen op uw medewerking en begrip! Samen gaan we er een geweldig (én veilig) kinderfeest van maken.

Post a comment.